Interaktiv Morsetræner – Koden (#06)

Interaktiv Morsetræner – Koden (#06)

Koden


(Return later for English version )

Koden

Min kode mv. kan downloades her:

morsetrainer_files

Credit

Budd Churchward, WB7FCH, har konstrueret en meget fin morsedekoder. Han kalder projektet for Morseduino og har været så venlig at lade koden være open source. Han benytter en meget effektiv algoritme og hans morsedekoder indstiller sig automatisk på den rette speed. På baggrund af hans kode har jeg konstrueret en klasse WB7FCH_decoder, som jeg benytter i min sketch.

Erik Linder SM0RVV og Mark VandeWettering K6HX har givet inspiration til min klasse jsMorse og Steven T. Elliott til sketchen, der benyttes i Arduino Nano. Da jeg har ændret i deres kode og rettet til undervejs, følger de originale sketches med ved download af mine sketches til morsetræneren.

Min kode er lige som deres Open Source.


Diagram og PCB 〈〈 Foregående POST i serien         Næste POST i serien 〉〉 Byggevejledning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *